ویزای استرالیا
مهاجرت به استرالیا
اقامت استرالیا
ویزای مهارت شغلی استرالیا

متخصص در اخذ ویزای دائم استرالیا

پرسش و پاسخ



کاربران گرامی شما می توانید کلیه سوالات خود را در مورد مهاجرت به استرالیا با تکمیل فرم زیر برای ما ارسال کنید.
همکاران ما پاسخگوی شما خواهند بود، برای مشاهده پاسخ سوالات خود به همین صفحه مراجعه نمایید.


 




 




چگونه بدانم که کدامیک از ویزاهای کاری استرالیا برای من مناسب تر است؟

ویزاهای کار استرالیا یا همان ویزاهای شغلی، بر اساس امتیازات شما می باشد.

شما ابتدا باید مجموع امتیازات خود را بدست آورید. برای سهولت و اطمینان در انجام اینکار، شما میتوانید فرم ارزیابی رایگان مرکز مهاجرت رابین را تکمیل و ارسال نمایید تا متخصصین ما امتیازات شما را بررسی کرده و در اسرع وقت به شما پاسخ دهند که آیا شما شرایط لازم برای اخذ ویزای کاری استرالیا را دارید یا خیر و درصورت واجد شرایط بودن، به شما خواهند گفت که کدام ویزای شغلی استرالیا برای شما مناسب می باشد.

برای دریافت ویزای کاری استرالیا به چه مدارکی نیاز دارم؟

شرایط ویزاهای کاری استرالیا:

- داشتن حداقل 18 سال و حداکثر 49 سال

- دارا بودن مدرک دانشگاهی یا مدرک فنی حرفه ای

- کسب حداقل نمره آیلتس 6

-داشتن سابقه کار

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزاهای شغلی، روی لینک زیر کلیک کنید

 http://rabinir.com/Visa-Job-Skills-Australia.aspx

متقاضی چه کسانی را میتواند با خود به استرالیا ببرد؟

همسر و فرزندان متقاضی (فرزندان کمتر از 18 سال) 

افرادی که به لحاظ مالی به شخص متقاضی وابسته اند و متقاضی تکفل آنها را بر عهده دارد

هزینه ویزای اقامت دائم استرالیا چقدر است؟
هزینه ویزای کار که به دولت استرالیا پرداخت می شود، برای شخص متقاضی 3600 دلار استرالیا، برای همسر و افراد بالای 18 سال خانواده 1800 دلار استرالیا و برای افراد کمتر از 18 سال، 900 دلار می باشد.
آیا سابقه کار حتما باید همراه با سابقه بیمه باشد؟
خیر، داشتن بیمه الزامی نیست. ولی متقاضی باید بتواند برای اثبات سابقه کار خود به اداره مهاجرت استرالیا مدارکی ارائه کند، مثل قرارداد کاری، فیش حقوقی و ...
حداقل نمره آیلتس برای اقدام به مهاجرت چقدر است؟

برای مهاجرت از طریق تخصص کاری یا مهارت شغلی، متقاضی باید حداقل نمره 6 آیلتس را در هر چهار مهارت ( writing , speaking , reading , listening ) دارا باشد.

برای مهاجرت به روش سرمایه گذاری، داشتن نمره زبان شرط نیست ولی میتواند امتیاز متقاضی را افزایش دهد.

تفاوت ویزای 189 با ویزای 190 در چیست؟

ویزای 189 یک ویزای دائم و مستقل است یعنی متقاضی به هیچ ایالت، سازمان و شخصی وابسته نیست و میتواند از بدو ورودش به استرالیا، در هر جایی که تمایل دارد زندگی کند.

ولی در ویزای 190، متقاضی به خاطر تعهدی که به ایالت اسپانسر کننده اش دارد، باید در 2 سال اول ورودش به استرالیا، در ایالت اسپانسر کننده اش زندگی کند.

آیا ویزای سرمایه گذاری هم شرط سنی دارد؟
شرط سنی در ویزای سرمایه گذاری استرالیا حداکثر 55 سال است که در مواردی میتوان استثنا قائل شد. در این رابطه میتوانید با مرکز مهاجرت رابین تماس بگیرید.
حداقل سرمایه برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا چقدر است؟

حداقل سرمایه، برای دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا، هشتصد هزار دلار استرالیا است.

چطور باید برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا اقدام کنم؟

مهاجرت به استرالیا به روش سرمایه گذاری و کارآفرینی، زیر نظر وکیل ریجستر شده استرالیا و در مرکز مهاجرت رابین انجام می گردد.

باید بدانید که ویزای سرمایه گذاری فقط با داشتن سرمایه انجام نمی شود، امتیازهایی برای این نوع ویزا  نیازاست و شما باید از شرایط ویزای سرمایه گذاری استرالیا برخوردار باشید مثلا داشتن کسب و کارموفق، گردش مالی خوب، سابقه مدیریت یا سرمایه گذاری، شرایط سنی و ...

لطفا جهت اطلاعات بیشتر به آدرس   www.rabinir.com مراجعه نمایید.

لطفا جهت مشاوره کامل و تخصصی با مرکز مهاجرت رابین تماس بگیرید .

آیا با دیپلم کامپیوتر میتوان برای مهاجرت اقدام کرد؟

معمولا افراد دارای مدرک دیپلم کامپیوتر در صورتی می توانند برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کاری اقدام کنند که حداقل سابقه کاری 10 ساله  در زمینه رشته ی کامپیوتر داشته و همچنین مدرک زبان آیلتس 7 ارائه نمایید.

بهترین زمان برای مهاجرت به استرالیا چه زمانی است؟

چنانچه فکر می کنید که شرایط لازم را دارید، بهترین زمان برای اقدام به مهاجرت “هم اکنون”  می‌باشد. هر چه سن شما بالاتر رود،‌ ممکن است امتیاز شما برای دریافت ویزاهای استرالیا، کم شود و یا حتی امکان گرفتن ویزاهای اقامت دائم از بین برود.

در ضمن با توجه به تغییرات مستمر در قوانین مهاجرتی استرالیا و سخت‌تر شدن روند کار مهاجرت و با توجه به تقاضای بسیار بالا از سراسر جهان، اقدام کردن امروز شما بهتر از فردا خواهد بود.

ممنون میشم اگه در مورد ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا توضیح بدین

ویژگی به خصوص ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا که مورد توجه ایرانیان قرار گرفته به شرح زیر است :
• نیازی به انتقال سرمایه به استرالیا جهت دریافت ویزا نیست.
• نیازی به ثبت شرکت و ایجاد تعهدات قانونی زود هنگام جهت دریافت ویزا نیست. 
• نیازی به دانستن زبان انگلیسی جهت دریافت ویزا نیست یا به عبارتی ویزاهای سرمایه گذاری شرط زبان ندارد.
• اخذ ویزای سرمایه گذاری شامل اقامت افراد خانواده متقاضی نیز می شود. 
• خانواده متقاضی در طول اقامت در استرالیا، تحت پوشش بیمه می باشند.

• تحصیل فرزندان در تمام مقاطع تحصیلی و دانشگاه، برای افراد خانواده رایگان است.
• امکان افتتاح حساب بانکی و استفاده از تسهیلات بانکی برای خرید ملک در استرالیا وجود دارد.
• تمام مراحل اداری وحتی انجام معاینات پزشکی در کشور محل اقامت متقاضی و از طریق سفارت انجام میشود. 
☆ و از همه مهمتر اینکه ویزای سرمایه گذاری قابل تبدیل به اقامت دائم استرالیا و دریافت پاسپورت استرالیایی است.

هزینه های زندگی دراسترالیا به چه صورت است؟

هزینه زندگی در استرالیا از یک ایالت به ایالت دیگر و حتی در مناطق مختلف یک ایالت متفاوت است و به میزان زیادی به منطقه ای که در آن زندگی می کنید و شیوه ی زندگی شما بستگی دارد و روی هم رفته شبیه به اکثر کشورهای اروپای شمالی است
در استرالیا قیمت لوازم ضروری مثل غذا، نوشیدنی و لباس نسبتاٌ پایین است و بطور کلی استرالیایی ها از استانداردهای زندگی بالایی برخوردارند

چقدر زمان ارزیابی مدارک و گرفتن اسسمنت طول میکشد؟

 با توجه به رشته متقاضی و سازمان ارزیابی کننده در استرالیا، حدودا بین ... تا ... ماه زمان نیاز دارد

سلام من قصد مهاجرت به استرالیا دارم سی سال سن دارم دیپلم ساختمان از هنرستان فنی و حرفه ای فوق دیپلم ساختمان از دانشگاه فنی و حرفه ای پسران قزوین لیسانس مهندسی عمران از دانشگاه غیر انتفاعی سه سال سابقه کار با بیمه تو یه شرکت ساختمانی گرید دار (اساس نامه شرکت مربوط میشه به مرمت بناهای تاریخی) البته سابقه کاری بدون بیمه هم حدود سه سال دارم مدرک زبان ندارم ولی میتونم بگیرم کارهای فنی هم از دستم بر میاد مثل دیوار چینی ،لوله کشی،تا حدی جوشکاری، میتونم اقدام کنم واسه مهاجرت به استرالیا تو رشته خودم میتونم کار پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام لطفا فرم ارزیابی در لینک زیر را تکمیل نمایید با شما تماس گرفته می شود .

http://www.rabinir.com/form.aspx

من برای اقامت استرالیا اقدام کردم.برای آیلتس 7 خیلی وقته تو دردسر افتادم.تو سایت pteiran.com گفتن که بجای آیلتس میشه pte ارایه کرد.دردسرش از آیلتس کمتره...میخوام بدونم چطور این نکره رو برای اقامت جایگزین آیلتس کنم؟

شما باید در ازمون pte معادل نمره 7 ایلتس را کسب کرده تا برای ارزشیابی اعمال گردد. ازمون pte به مراتب از ازمون ایلتس اسان تر بوده وکسب نمره 65 که معادل 7 ایلتس هست راحت می باشد . ازمون pte مانند ایلتس مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا می باشد.

کسب نمره 7 ایلتس برای اخذویزای دائم بسیار دشوار است ایا ازمون دیگری را می توان جایگزین ایلتس کرد که مورد تاییداداره مهاجرت استرالیا باشد ؟

ازمون های pte و cae که شامل 4مهارت reading ،writing،listening،speaking هستند کسب نمره 65 در ازمون pte ونمره 67 در ازمون cae معادل 7 ایلتس را به اسانی بدست اورد .

در رشته عمران برای اخذ ویزای 190 چند امتیاز لازم است ؟

برای اخذ ویزای 190در رشته عمران  حداقل امتیاز 65 نیاز است 

سلام.بنده متاهل هستم و لیسانس شیمی دارم و 5سال سابقه کار در رشته شیمی دارم.قصد مهاجرت به استرالیا را دارم.امکانش وجود داره؟ اگر داره چقدر طول می کشه و هزینش چقدر میشه؟

سلام لطفا فرم ارزیابی موجود در سایت را تکمیل نمایید تا با شما تماس حاصل شود .